OPEN RAPID VAKANTIETOERNOOI sv. Sliedrecht

11 juli t/m 15 augustus

 

 

-          Niels Mijnster winnaar Sliedrecht Vakantietoernooi 2019

-          FOTO’s prijsuitreiking en slotronde

-          Verslagen rondes 1 t/m 5

 

Niels Mijnster winnaar Vakantietoernooi 2019

Prijswinnaars:

Groep 1:               Groep 2:           Groep 3:

1. Niels Mijnster      1. Jurgen de Haan  1. Robin Tenhunen

2. Willem Gijsen       2. Martijn Stoker  2. Martin de Witte

3. Willem Barendswaard 3. Michael Bijkerk 3. Sami Al-Yassin

SLIEDRECHT: verslag en foto’s Marcel Klein en Martijn Stoker

Het is Niels Mijnster gelukt om het vakantietoernooi op zijn naam te schrijven.  Op de slotavond wist hij (na 2 gewonnen partijen) dat remise voldoende was om de winst binnen te halen. Dankzij een snelle remise tegen Jerry “El Presidente” van Rekom was de buit binnen en voegt Niels zich in een illuster rijtje winnaars. Na Rik de Wilde, Rembrandt Bruil en Nathanael Spaan is Niels de eerste Sliedrechtse winnaar van het Vakantietoernooi.

Met ruim 60 deelnemers die vanuit de regio naar Sliedrecht waren gekomen, was ook de 6e en laatste avond van het vakantietoernooi weer drukbezocht.  Op het programma stonden ronde 16 tot en met 18 en in alle groepen was het nog spannend om de podiumplaatsen.

 

 

 

 

In Groep 1: In de eerste ronde van de avond wist Niels Mijnster (foto links) tegen directe concurrent Arjan van der Leij te winnen en zo dicht bij de overwinning te komen. Een misstap zou betekenen dat de vakantievierende William Gijsen kampioen kon worden, of “dark horse’ Willem Barendswaard. Willem verloor echter in de laatste ronde en moest genoegen nemen met het brons. Vooral leek ook Arjan van der Leij nog kans te maken op een mooi eindresultaat, maar hij kwam zijn verlies tegen Mijnster niet te boven en zakte zelfs wel uit de top 5. Ook oud-winnaar Nathanael Spaan kon dit jaar geen potten breken en eindigde in de middenmoot. 

 

In Groep 2 werd het onverwacht nog spannend. Na avond 5 was er zelfs al een persbericht waarin stond dat Jurgen de Haan winnaar van Groep 2 was. Op basis van de ons bekende uitslagen was dit ook zo, maar daags na het verspreiden van het persbericht bleek (via een mail van de tegenstander) dat de uitslag van een partij niet goed was ingevuld. In plaats van een winstpartij voor Jurgen, was dit nu remise geworden. Dat opende natuurlijk perspectieven voor de achtervolgers. Ron Melger leek hier een grote kanshebber, maar uiteindelijk was het Martijn Stoker (zie foto links)die via een hele goede laatste avond (waaronder in de laatste ronde een overwinning op Melger) nipt de overwinning pakte in Groep 2.Het was sowieso dringen voor de podiumplaatsen.  Michael Bijkerk speelde een prima laatste avond en scoorde in de groep met meest aantal punten, maar de eindrangschikking is gebaseerd op percentage, dus eindigde hij achter Martijn en Jurgen. 

 

Groep 3 was het strijdtoneel van de spelers met een rating lager dan 1400. In de top was het helder, of Robin Tenhunen of Martin de Witte ging hier winnen. Robin stond op 1, maar kon zich eigenlijk geen misstap veroorloven, omdat MartIn (die na 14 jaar weer eens actief aan het schaken was) een stevige opmars aan het maken was. Na de eerste ronde op de laatste speeldag werd het nog spannender, want die wonnen ze allebei. In de tweede ronde moest Martin een remise toestaan, terwijl Robin uiteindelijk won. Zo sloeg Robin een gaatje, waardoor hij (met een schuin oog op de partij naast hem) remise kon nemen, omdat ook Martin niet verder kwam dan remise. Met een uitstekende jump op de laatste speelavond wist Sami Al Yasin ook nog op het podium te komen, terwijl ook Yisha Chen met een meer dan uitstekende slotavond ook nog in de top 5 terechtkwam. 

Foto links: Robin Tenhunen

 

 

Zo kwam er een einde aan de 4e editie van het vakantietoernooi.  Weer een mooi succesvolle versie, waardoor de organisatie met vertrouwen volgend jaar de eerste lustrumeditie gaat organiseren.

Na een korte zomerstop start Schaakvereniging Sliedrecht het reguliere seizoen weer in de eerste week van september.

 

Elk jaar wordt er tijdens de zomermaanden het Sliedrechts Vakantietoernooi georganiseerd. Veel schakers uit de regio schaken graag door en komen dan ook naar Sliedrecht. Op www.schakendsliedrecht.nl staat een uitgebreider verslag met ook alle rangen en standen. Daarnaast zijn ook veel foto’s van het toernooi online te vinden (gebruik maken van deze foto’s mag ook, uiteraard met bronvermelding) op: https://www.flickr.com/photos/144974615@N05/albums/72157710065594326

 

 

 

Eerdere rondeverslagen na onderstaande foto’s

 

 

Foto´s prijsuitreiking en slotronde

(foto’s Ben van Bloppoel)

Foto’s laatste ronde en prijsuitreiking:

 

  

 

  

 

 

    

 

 

 

 

Laatste ronde::

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZIE OOK ALLE INFORMATIE/VERSLAGEN ENZ. OP

www.schakendsliedrecht.nl  

 

 

 

EERDERE RONDEVERSLAGEN T/M RONDE 5

Vakantietoernooi:

Jurgen de Haan nu al winnaar Groep 2

 

Bron onderstaande tekst en foto’s: Sv. Sliedrecht, 09.08.2019

Na de vijfde avond van het vakantietoernooi is 1 winnaar bekend. In Groep 2 is Jurgen de Haan niet meer in te halen door de concurrentie en is de Sliedrechts schaker zeker van de hoofdprijs in deze groep. Ook in Groep 1 is inmiddels zeker dat er een Sliedrechts winnaar gaat komen en het zal voor het eerst zijn dat er een speler van Sliedrecht het toernooi wint, de afgelopen 3 jaar was dit steeds iemand van een andere vereniging. De strijd zal gaan tussen Niels Mijnster, Arjan van der Leij, William Gijsen en Willem Barendswaard.

 

 

Niels Mijnster en William Gijsen

 

Inmiddels hebben al meer dan 90 individuele spelers dit jaar aan het vakantietoernooi meegedaan. Voor sommige schakers was dit één partij of één avond, maar er zijn ook een aantal fanatieke spelers die alle avonden en ronden hebben gespeeld.

 

Zoals al gezegd, het gaat spannend worden in de laatste ronden. In Groep 1 was het rustig op deze avond. Veel spelers kozen een andere voorbereiding voor de laatste speelavond. Er zijn veel internationale schaaktoernooien en deze week speelde een aantal spelers uit deze groep niet onverdienstelijk in Vlissingen. Aan kop gaat dus Niels Mijnster die deze avond ontbrak, maar op de laatste avond nog een goede avond moet schaken om die koppositie te houden. Een belangrijke confrontatie die er nog op het programma staat is de partij tussen Niels Mijnster en Arjan van der Leijn. Aan remise hebben ze beiden niets, dus het zal een spannende partij gaan worden. Ook Willem Barendswaard maakt nog kans op de titel, maar dan moeten de andere spelers echt wel wat laten liggen en zat Willem alles moeten winnen.

Jurgen de Haan

 

In Groep 2 gaat de winst dus naar Jurgen de Haan en dat is wel verrassend te noemen, want vooraf aan deze avond stond Ron Melgers nog ongeslagen aan de leiding. Twee verliespartijen en een remise zorgden echter voor het feit dat hij een stap naar achter moet gaan doen en nog even stevig aan de bak zal moeten gaan om een podiumplaats te bereiken. Er is nog een grote groep schakers die met een laatste goede avond ook nog op het podium kunnen komen.

 

In Groep 3 gaat het voor de overwinning nog om twee schakers.  Robin Tenhunen had een lastige avond met moeilijke partijen, maar scoorde uitstekend, terwijl achtervolger Martin de Witte 2 keer won (en verloor van Robin). Er zijn nog wel een aantal spelers, dat strijden om een podiumplek, maar Robin en Martin kunnen zich beiden geen grote missers meer veroorloven.

 

Het gaat weer ouderwets spannend worden op de laatste speelavond. Niet alleen voor de “toppers” maar uiteraard voor de rest ook. Schaakvereniging Sliedrecht staat bekend om het uitreiken van vele prijzen en dat zal dit jaar ook niet anders zijn. Dus voor vele schakers staat er nog wat te winnen.

 

Instromen kan zelfs op de laatste avond nog. Niet meer voor de prijzen, maar wel om lekker te komen schaken. Of je nu al wel aardig kunt schaken of bijna niet, iedereen is van harte welkom. Na de laatste speelronde is gelijk de prijsuitreiking

 

Het lijkt nu allemaal over de topposities te gaan en dat is natuurlijk ook leuk om over te schrijven, maar ik elke groep strijden ook nog veel mensen om een plek in de top 5 en eeuwige roem in het statistiekenoverzicht. En daarnaast: op de slotavond zijn er altijd weer veel prijzen te verdelen, dus die laatste avond gaat ook echt nog ergens over.

 

 

Elk jaar wordt er tijdens de zomermaanden het Sliedrechts Vakantietoernooi georganiseerd. Veel schakers uit de regio schaken graag door en komen dan ook naar Sliedrecht. Op www.schakendsliedrecht.nl staat een uitgebreider verslag met ook alle rangen en standen. Daarnaast zijn ook veel foto’s van het toernooi online te vinden (gebruik maken van deze foto’s mag ook, uiteraard met bronvermelding) op: https://www.flickr.com/photos/144974615@N05/albums/72157710065594326

 

 

 

Niels Mijnster na de 4de avond aan kop in

Sliedrechts Schaak Vakantietoernooi

 

SLIEDRECHT – Inmiddels is de 4e avond van het Sliedrechtse Schaak Vakantietoernooi gespeeld. Op avond 4 waren er weer 57 schakers aanwezig, terwijl het aantal schakers wat 1 of meerdere avonden is geweest inmiddels op 92 staat. Het Vakantietoernooi is daarmee in de regio veruit het grootste toernooi en vanuit de hele regio komen dan ook schakers naar Sliedrecht. Het concept spreekt aan en naast het schaken wordt ook de sfeer geroemd.

 

Al voor het vierde jaar op rij organiseren Marcel Klein en Martijn Stoker dit toernooi namens de Schaakvereniging en dit jaar lijkt het voor het eerst te gaan gebeuren dat het toernooi ook echt een Sliedrechtse winnaar gaat krijgen. In alle groepen is het spannend en wordt er stevig gespeeld om de punten en het lijkt er wel op of er elke avond weer nieuwe kanshebbers bijkomen.

 

 

Willem Barendswaard en Peter Goedegebuur

 

In Groep 1 lijkt het dit jaar dus echt te gaan gebeuren.  Het zit er in, een Sliedrechtse winnaar. Niels Mijnster gaat aan kop, maar moest wel 2 remises toestaan. Het is dus zeker nog niet gespeeld en het  blijft dus spannend, want William Gijsen, Willem Barendswaard (die echt de smaak te pakken krijgt) en Jorik Klein zijn in de achtervolging.  Voorlopig zijn oud-winnaars nog niet in de top te vinden. Naast de jonkies doen dus ook de ouderen het goed. Willem Barendswaard kwam de eerste avond nog onwennig binnen, maar scoort goed en ook Hans Klein laat zien dat hij het schaken nog niet is verleerd. Ook Tobias Dekker kan met een goede eindsprint nog steeds hoge ogen gooien.

 

In Groep 2 gaat Ron Melger nog aan de leiding met 100%, maar om echt te winnen zal hij nog wel een avond moeten komen. John van Waardenburg heeft hetzelfde euvel, want hij moet (om kans te maken op een hoge notering) echt nog 2 keer komen. Daar vlak achter staat Martijn Stoker en Jurgen de Haan klaar om de leiding over te nemen als het kan. Maar in de achtervolgende groep  zijn er ook nog genoeg kanshebbers om de komende twee speelavonden nog hoge ogen te gaan gooien.

 

 

Robin Tenhunen

 

In Groep 3 wisselen de leiders zich elke avond af.  Nieuw (met 3 overwinningen uit 3 partijen) is Martin de Witte. Jarenlang niet geschaakt en nu dus aan de leiding, alhoewel hij dan wel de komende 2 avonden nog moet komen (en winnen uiteraard). Vlak daarachter staan Koos van de Berg en Robin Tenhunen. Koos won het onderlinge duel en heeft zich daardoor in een mooie positie gemanoeuvreerd. Marcel Klein sluipt langzamerhand naar boven, maar aangezien elke avond andere spelers aan de top staan, is er gewoon nog weinig van te zeggen. Hier zijn zeker nog 10 spelers die met een goede eindsprint nog hoge ogen gaan gooien.

 

Het blijft dus allemaal spannend in het toernooi! En niet alleen spannend, maar ook erg gezellig. Nog 2 avonden en nog steeds kan iedereen meedoen, wellicht niet meer voor de prijzen, maar zeker om een avond gezellig te schaken.

 

Elk jaar wordt er tijdens de zomermaanden het Sliedrechts Vakantietoernooi georganiseerd. Veel schakers uit de regio schaken graag door en komen dan ook naar Sliedrecht.  Op www.schakendsliedrecht.nl staat een uitgebreider verslag met ook alle rangen en standen. Daarnaast zijn ook veel foto’s van het toernooi online te vinden (gebruik maken van deze foto’s mag ook, uiteraard met bronvermelding) op: https://www.flickr.com/photos/144974615@N05/albums/72157710065594326

 

 

 

Ondanks de warmte mooie schaakprestaties

op 3e avond Vakantietoernooi

 

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag was de 3e speelavond van het Vakantietoernooi van Schaakvereniging Sliedrecht. Het werd een historische avond met in totaal ondanks de tropische temperaturen weer 51 verschillende deelnemers. Een hogedrukgebied boven het midden van Europa was de oorzaak van de historische weer­ situatie in Sliedrecht. De organisatie had maatregelen getroffen door buiten borden op te zetten en spelers de mogelijkheid te bieden om zelf te kiezen of ze binnen of buiten in de warmte wilde spelen. Want dat het warm was met een graad of 38 op de thermometer is een feit. Maar de drang bij de regionale schakers om mee te kunnen spelen met het Vakantietoernooi is groot, dus die laten zich niet afschrikken door een historisch hoge temperatuur, nee sterker nog dit biedt kansen om toe te slaan!

 

 

 

Niels Mijnster en Jorik Klein

 

 

Vorige week was de berichtgeving al duidelijk over de verrassingen die het Vakantietoernooi vaak kent. In groep 1 was vorige week Tobias Dekker de trotste koploper met een score van 100%, maar op deze historische avond wist hij geen enkele van zijn drie partijen te winnen en is daarom gelijk weer weggezakt uit de top. Niels Mijnster deed voor het eerst mee en wist gelijk 3 partijen te winnen en nestelt zich gelijk in de top. Ook Kees Wessels, Jorik Klein en William Gijsen deden goede zaken in blijven zicht houden op het podium. Maar zoals al eerder gememoreerd: Het kampioenschap kan bij het Vakantietoernooi nog in de laatste ronde worden beslist, want een aantal verliespartijen kan zomaar zorgen voor een vrije val op de ranglijst.    

 

In Groep 2 was het duidelijk dat de hitte en de daarmee samenhangende verkoelende drankjes een positief effect hebben op de schaakprestaties van Jurgen den Haan. Als een bulldozer ging hij over het bord en met 3 uit 3 scoorde Jurgen de Haan perfect. Ook organisator Martijn Stoker scoorde met 2 uit 2 goed, maar miste alle scherpte in zijn laatste partij en deed prompt een stuk in de aanbieding. Tegenstander Arjan Uittenbogaard nam dit stuk graag aan en gaf dit voordeel nooit meer weg. Met een score van 2 uit 3 doet ook Arjan een gooi naar een plek op het podium.

 

In groep 3 was duidelijk merkbaar dat de deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse een weekje uit hebben kunnen rusten van het Vakantietoernooi. Jeugdspeler Robin Tenhunen liet zien dat hij zich niets aantrekt van de warmte en staat nu bovenaan in deze groep. Louis Kemper, die ook vorige week de Vierdaagse uitliep, toonde ook aan dat hij nog ijzersterk kan spelen als hij er serieus voor gaat zitten. Met een score van 2½ uit 3 steeg hij ook met stip richting het podium. Ook in deze groep had de koploopster een zware avond. Ondanks dat zij niet verloor, maar met 2 remises en 1 overwinning moest Yisha Chen de koppositie overdragen aan Robin. Haar broer scoorde evenveel punten en blijft haar dus op de hielen zitten.  

 

Donderdag 1 augustus is de volgende speelavond van het Vakantietoernooi. Gelukkig weten we zeker dat het niet zo warm zal worden als afgelopen donderdag, maar spektakel en gezelligheid wederom gegarandeerd. 

 

 

 

Schakers Tobias Dekker, Ron Melger en Yisha Chen aan kop in Vakantietoernooi

 

       

V.l.n.r. Yisha Chen, Tobias Dekker en  Ron Melger

19.07.19 tekst en foto´s sv Sliedrecht

Afgelopen donderdag was de 2e speelavond van het Vakantietoernooi van Schaakvereniging Sliedrecht. In ‘’De Havik’’ mocht de organisatie 66 schakers verwelkomen en werd in een ontspannen sfeer gestreden om de punten. Schakers die deelnemen aan het Vakantietoernooi roemen de sfeer bij de Sliedrechtse schaakvereniging. Het ‘vrijblijvende’ karakter van het toernooi biedt flexibiliteit mocht je toch een keer verhinderd zijn.

 

Door de gesloten ratinggroepen spelen goed presterende spelers ook direct tegen toppers uit hun eigen klasse. Dit zorgde weer voor zeer spannende partijen, die mede door het toegevoegde increment, veel toeschouwers trokken.

 

In de hoofdgroep liet Tobias Dekker zien dat hij het schaken zeker nog niet is verleerd. Hij speelde in zijn drie partijen niet al te goed, maar staat wel met drie overwinningen alleen aan kop in de hoofdgroep. Hans Klein kwam ook sterk uit de startblokken van het Vakantietoernooi en scoorde op zijn eerste speelavond direct 2 overwinningen, maar moest in de laatste ronde toch zijn meerdere erkennen in Tobias. Kees Wessels is samen met Jorik Klein in de hoofdgroep nog zonder verlies na 6 gespeelde ronden.

 

De spanning in groep 2 is ver te zoeken, want ook op de 2e speelavond heeft Ron Melger genadeloos toegeslagen. Wederom won al zijn partijen en is zo er na 2 speelronden al een grote kanshebber op de titel in groep 2. Ook mede koploper Jurgen de Haan mocht aantreden tegen de koploper, maar in een ingewikkelde partij maakte Melger het eindspel erg complex en kon hij wederom het punt bijschrijven.

 

In groep 3 vlogen de stukken ook weer over het bord en was de spanning te snijden. Yisha Chen (Capelle a/d IJssel) had een sterke avond en wist 3 partijen te winnen. Naast dat zij al haar partijen won tegen directe concurrenten was vooral de winst op haar broer er natuurlijk één waarover in de auto naar huis nog lang over is nagepraat. Met 5 uit 6 staan zij voorlopig bovenaan, maar o.a. Koos van den Berg staat op korte afstand. Koos had een sterke avond, maar moest na twee overwinningen toch in de laatste ronde zijn meerdere erkennen in Yisha.

 

Na twee speelavonden hebben de kandidaten voor het podium in de verschillende groepen zich gemeld, maar Parijs is nog ver! Volgende week staat de 3e speelavond op het programma en wellicht heeft een aantal schakers hun kruit al verschoten in de eerste rondes of zorgt een aantal outsiders voor wat verrassingen.

 

Elk jaar wordt er tijdens de zomermaanden het Sliedrechts Vakantietoernooi georganiseerd. Veel schakers uit de regio schaken graag door en komen dan ook naar Sliedrecht.

Op www.schakendsliedrecht.nl staat een uitgebreider verslag met ook alle rangen en standen.

 

  

Veel schakers uit de regio aanwezig tijdens

eerste ronde Vakantietoernooi

 

SLIEDRECHT – 11.07.19 met twee foto´s uit de 1ste speelavond

Het 4e vakantietoernooi van Schaakvereniging Sliedrecht is uitstekend gestart. Maar liefst 65 schakers waren naar “De Havik” gekomen om in de zomer door te schaken of weer te gaan schaken. Het is mooi om te zien dat er ook schakers waren die voor het eerst sinds jaren weer achter een bord zaten, maar dat we ook 2 oud-kampioenen konden verwelkomen. Zo is dit toernooi dus ook echt voor iedereen, net (weer) beginnend schaker, jeugdleden, clubschakers en ook voor de (regionale) top is er genoeg uitdaging.

 

 

In de groepen zelf ging het er stevig aan toe. In de hoofdgroep, groep 1 speelden dus 2 oud-kampioenen mee, maar ook een hele groep uitdagers. En dat was te merken. Geen van de oud-kampioenen kwam ongeschonden uit de strijd. Nathanael Spaan (winnaar van vorig jaar) moest al in de eerste ronde zijn koning omleggen, nadat hij in tijdnood ten onder ging tegen Eddy Korevaar, terwijl Rik de Wilde in de tweede ronde niet verder kwam dan remise tegen Adrian Mensing. Aan het eind van de avond was niemand meer zonder puntverlies want de 2 spelers die na ronde 2 nog ongeslagen waren (William Gijsen en Arjan van der Leij) speelden in de laatste ronde remise tegen elkaar. Zo zijn de verschillen nog erg klein en weten we ook dat er nog diverse spelers gaan instromen. Dit waren alleen maar de eerste schermutselingen.

 

In Groep 2 zien we een duidelijke koploper. Ron Melgers is weer terug en dat zullen we weten ook. 3 overwinningen laten zien dat hij het schaken niet is verleerd en de tegenstanders zullen van goeden huize moeten komen om hem te verslaan. Kort daarachter zitten Jurgen den Haan en Harry Kramer. Beide spelers moesten slechts 1 remise afstaan en blijven dus vol in de race. Maar ook hier zit het verder dicht op elkaar, dus ook hier zal volgende week weer stevig aan de bak gegaan moeten worden.

 

 

 

Groep 3 heeft ook 1 koploper: Yuhao Chen wist ook al zijn partijen te winnen en zo keurig bovenaan de ranglijst te verschijnen. Hij is hard gegroeid en speelt gedegen. Maar de achtervolgers zitten er kort op. Bijna alle deelnemers die wij verwachten in deze groep waren er, dus hier moet nog wel onderling veel geschaakt gaan worden. In deze poule zitten ook de huisschakers. Die scoren ook al punten en een mooi voorbeeld hiervoor is Simon Kadijk, jaren niet geschaakt en op avond 1 al anderhalve punt.

 

Het is natuurlijk nog maar de eerste avond en we weten dat er nog veel gaat gebeuren. Volgende week donderdag is de tweede avond van het Sliedrechts Schaak Vakantietoernooi.

 

Elk jaar wordt er tijdens de zomermaanden het Sliedrechts Vakantietoernooi georganiseerd. Veel schakers uit de regio schaken graag door en komen dan ook naar Sliedrecht. Op www.schakendsliedrecht.nl staat een uitgebreider verslag met ook alle rangen en standen.

 

Aankondiging Sliedrecht Zomertoernooi

 

Het schaakseizoen is alweer bijna voorbij! De zomertoernooien zijn alweer in aantocht en uiteraard blijft Schaakvereniging Sliedrecht niet achter! Voor de 4e keer op rij organiseren we ons Vakantietoernooi. Uiteraard willen we er weer een mooi toernooi van maken.

De afgelopen jaren waren de winnaars: Rik de Wilde, Rembrandt Bruil en Nathanael Spaan. Wie gaat er dit jaar voor de hoofdprijs? Maar in alle drie de ratinggroepen zijn mooie partijen te spelen en mooie prijzen te winnen.

 

Als je mee hebt gedaan de afgelopen jaren weet je inmiddels hoe het werkt. Zes schaakavonden, maximaal drie partijen per avond en indien je minimaal 9 partijen hebt mee geschaakt sta je in het eindklassement en val je in de prijzen. Maar ook als je maar één avond kunt of af en toe wilt schaken kan dit uiteraard. De avonden zijn gezellig, er zijn altijd tegenstanders van je eigen niveau en uiteraard elke avond weer lekkere hapjes.

 

We beginnen op 11 juli en gaan door zonder vakantiestop om te eindigen op 15 augustus. De mogelijke speeldata zijn dus 11-7, 18-7, 25-7, 1-8, 8-8 en de finaleavond is op 15-8.

Het speeltempo was altijd 20 minuten per persoon per partij, maar we gaan dit jaar met increment spelen: 

15 minuten met 5 seconden increment vanaf de eerste zet

Dit jaar spelen we in 3 gesloten ratinggroepen, dus je speelt altijd tegen iemand uit je eigen ratinggroep. Kans is wel groter dat je 2 keer tegen dezelfde tegenstander komt te spelen, maar dat is iets wat we gedurende het toernooi gaan zien.

 

Voor meer info:  

http://www.schakendsliedrecht.nl/2018/05/28/aankondiging-het-3e-sliedrechts-vakantietoernooi/

 

Wij hopen uiteraard op je komst zodat we er gezamenlijk weer een mooi succes van kunnen maken!  

Voor vragen en aanmelden kun je mailen naar
vakantietoernooi.sliedrecht@gmail.com

 

Online aanmelden gaat ook:

https://forms.gle/osrWQLDRZhZfGD8K7

 

Hartelijke groet,
Schaakvereniging Sliedrecht
Organisatie Vakantietoernooi
Marcel Klein & Martijn Stoker